Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Pistesti, Romania 2015

0
Κι ήρθεν η γιώρα κι έφταξεν ο καιρός
δειλά, κλειφτά μα σίγουρα
ν΄ απλώσουμε τα φτερά
λίγο πιο ανοιχτά,
στους ουρανούς της ήχησης και των χρωμάτων
σιγανοί και ταπεινοί εραστές της Μουσικής Πατρίδας! ...


Ευχαριστώ τη Διευθύντρια Πολιτισμού & Χορωδιών για τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς & Νήσων κυρία Νία Κομπορόζου για την εμπιστοσύνη και την τιμητική πρόσκληση "γαλανόλευκης" συμμετοχής ως σολίστ και μαέστρος στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Pistesti, Romania 2015 αλλά και στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 530 χρόνια από της ιδρύσεως της μεσαιωνικής πρωτεύουσας της Ρουμανίας στα πλαίσια του φεστιβάλ Romania Orasul Mioveni Primarul Centrul Cultural (20-26/6/2015)
Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ., τους συνοδούς της αποστολής αλλά κι απ΄ τα βάθη της ψυχής μου έναν έναν ξεχωριστά τους εκλεκτούς μου χορωδούς της Μικτής Πολυφωνικής Χορωδίας "Μελωδοί" του Πολ. Συλλόγου "Πρ. Ηλίας" Γλυφάδας όχι μόνο για την 9χρονη έως τη σήμερον μοναδική συνιχνηλασία στον κόσμο της Μουσικής αλλά ιδιαίτερα για την ψυχή που κατέθεσαν προκειμένου να προετοιμαστεί κι αυτή η "πτήση"!
Ευχαριστώ την εξαίρετη σοπράνο και πιανίστα Κατερίνα Μεγάλου για τον πολυσήμαντο ρόλο απέναντι στο εν λόγω εγχείρημα!
Ευχαριστώ την υπέροχη ποιήτρια και λογοτέχνη Άννα Μπιθικώτση για το ακριβό της μοναδικής της γραφής!
Τέλος, ευχαριστώ άλλη μια φορά όλους εσάς, τους Φίλους και τ΄ Αδέρφια μου. γιατί παντίοις τρόποις χρόνια τώρα, η εκπεφρασμένη σας εκτίμηση είναι ίδια η δύναμη της φωνής μου κι ορίζοντας ο βαθύς στο βλέμμα μου.
Καλή μας αντάμωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts

Advertisements